Forrás: RTLKLUB
Itt egy Való Világ-szereplőt hoztak ismét kínos helyzetbe

Férfi és nő közt - ebben a tekintetben - nincs különbség. Lilut már régen kiszemelték, de sehogy sem jött össze, ugyanakkor Sebestyén Balázzsal sem volt könnyű.

"Az nagyon bejött, talán túl erős is volt. Beépített ember volt a show-jában, majd belső félelmére építettünk, fekete autó volt a sztoriban, kigyúrt, fenyegetőző pasikkal. Még három nappal később is elküldött minket a francba, mondván, hogy velünk álmodott. Balázzsal előtte is lett volna egy átverés, de a kísérlet előtt egy órával inkább lefújtuk, nem ment volna" - emlékezett a főszerkesztő.

Mindig készül egy forgatókönyv, de résen kell lenni, mert egy perccel annak kezdete után már borul minden, improvizálni kell. Mindenkinek más a reakciója, nem az elvárt módon reagál, így olyan stábtag kell, aki természetesen és lazán vágja ki magát. Színészi képesség, kreativitás, nagy duma kell a jó fellépéshez, addig kell szövegelni, míg magától nem gördül tovább a cselekmény.

A műsor egyik részében egy volt VV-szereplő pénzt ajánl lányoknak azért, hogy félmeztelenül mutatkozzanak a kamera előtt. "Több helyen próbálkoztunk ezzel, pályaudvarokon, nagyobb csomópontoknál, de akadt olyan lány, aki félmilliót kért a mellei megmutatásáért. Végül rájöttünk, hogy az Örs vezér tere a legjobb helyszín, itt nagy a forgalom, és ha délután kettőkor nekiállunk, sötétedésre meglesz legalább egy jó felvétel" - mondta Szász. A kialkudott pénzt minden esetben maradéktalanul megkapják a merész lányok. Olyan is akadt, akinek semmiféle gátlást nem okozott a kamera, kétezerért is hajlandó lett volna topless-szélvédőmosásra, ám végül a jószívű stáb húszezer forintot adott a produkcióért.

Kalmár Csaba