Nagy verést ígérnek a Sztárbox szereplői

2005.04.13. 15:22

Lehet, hogy a már-már elfeledett VV Indián ideje egy részében sportolóként készült, de ez nem akadályozta meg abban, hogy egyik kezében bokszkesztyűkkel, másikban égő cigarettával ballagjon a fotósok és újságírók közé. A játékos erőmérőre a tíz próbálkozóból nyolcan eljöttek, és egy darabig úgy tűnt, hogy az utcai ruhában, civilben lévő Sebestyén Balázs üti majd a legnagyobbat.

Fresh Andi és Niki Belucci egyaránt 75 pontot ütött ballal, utóbbi jobbal azért bevitt egy 169-et, a fotósok nagy örömére. Frenki kerek 400 pontjára Leo 508-cal válaszolt, csak éppen senki sem szólt, hogy a nekifutás a távolugrók privilégiuma, a bokszgép előtt nem annyira korrekt. A flegma, nemtörődöm Indián - miután letette a cigit - 434 pontot ért el, erre a lakodalmas muzsika fekete csillaga 465-tel kontrázott, örült is rendesen.

Forrás: Fábián Évi
Niki Belucci megpróbál szigorú lenni, de nem megy

Pákó érdekes jelenség volt, eleinte csak ő mászkált félpucéran, és pózolásban, dühös arcban, komor tekintetben és idétlen nevetgélésben már jegyzik is a WBO-nál, de az IBF-nél biztos. A mulatós zene furcsa királya ballal is próbálkozott, de a rászegeződő tíz fényképezőgép és egy kamera láttán zavarba jött, mint egy félszeg kisleány - majd kétpercnyi ideges vihogás után olyan sután ütött, hogy menten felszisszent mindenki: úristen, még megsérül szegény gyerek! Panem et circenses.

Megjött Rékasi Károly, ötödikre ütött egyet 500 pont fölé, majd a vicces erőpróba után Kokó terelte össze a büféspult felé induló médiaszereplőket, hogy ugyan álljanak már össze egy közös fotóra. - "Most egy komoly képet kérünk!" - szólt a csatorna sportadásainak egyik műsorvezetője, ám a sztárok csak egymást bökdösték, pajkos nevetgélés, víg kuncogás hallatszott. Pedig tíz nap múlva komoly lesz, azt mondják.

Kalmár Csaba

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK