Új szereplő a Barátok köztben

2005.04.19. 13:06

Ma este mutatkozik be a legnépszerűbb hazai tévésorozatban új szerepében a Vígszínház művésze, Tahi Tóth László.

Tahi Tóth László ma tűnik fel először a képernyőn Király Tivadar, a balek festő szerepében. A naiv figurát csak felvételről tudja majd szemlélni, mert este felesége, Kárászi Szilvia zongoraművésznő koncertjére megy. A festészet viszont nem áll messze tőle: "Képzőművészeti gimnáziumba jártam, az édesapám festő volt, és én is szívesen festek. Sőt, kiállításra is gyakran kérnek tőlem képet" - nyilatkozta a Blikknek. A színész nem tudja, hogy hány hétig marad a sorozatban, ez a téma még nyitott.

Az [origo] megtudta a produkció sajtófőnökétől, Polgár Emesétől, hogy Tahi Tóth hosszabb ideig lesz vendégszereplő a sorozatban, hiszen még mostanság is forgat - és a két hónapos átfutással számolva hamar kiderül, hogy legalább nyolc-tíz hétig szerepel. Komoly, jelentős szerepe lesz a közeljövőben, nem csak egy felejthető mellékszereplő. Mint megtudtuk, Bartha Zsolt régi ismerőséről van szó, akivel Rékasi Károly karaktere a börtönben ismerkedett meg, és így újabb stikliken törik fejüket.

A Barátok közt kétségkívül az ország legnézettebb tévésorozata: múlt héten a csütörtök hozta a legnagyobb nézettséget a Bk-nak, akkor 2 millió 136 ezer néző figyelte Berényiék kalandjait, ami az épp tévé előtt ülő lakosság 41,9 százalékát jelentette.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK