Indul a Rettegés foka

2005.04.21. 10:48

Az RTL Klub új műsorában egy felhőkarcoló tetejének a szélén ácsorognak a szereplők, bevállalják, hogy egy vízbe merülő autó utasai legyenek, kígyók közé fekszenek vagy éppen madárpókokat vesznek a szájukba. Nézze meg képeinket!

Cél a vizuális sokkolás és a szereplő próbatétele: itt lelkierejüket tesztelik, hiszen saját maguk válnak részeseivé olyan kaszkadőr-mutatványoknak, melyeket addig csak a moziban láthattak. A tét persze nagy, hatan vágnak neki a kalandnak, de csak egy viszi haza az ötmilliós fődíjat.

Az RTL Klub ősszel Argentínában 8 epizódot forgatott le a Rettegés foká-ból. Négyben hétköznapi személyek, háromban médiaszereplők, egyben pedig csak nők, modellek vesznek részt. A játékosok semmit nem tudnak a próbatételről egészen addig, míg a helyszínre nem érnek.

A Rettegés foka VIP-verziójában két háromtagú csapat küzd saját félelmeivel, fóbiáival - és egymás ellen. A csapat minden tagja az egész játék alatt jelen van, közben senki sem esik ki, tehát mindenkinek meg kell kísérelnie minden próbatételt.

A csapatok célja, hogy a három próbatétel alatt az összegyűjthető pontokból a lehető legtöbbet megszerezzék. Amelyik csapat a 3 fordulóban összesen több pontot gyűjtött, nyer ötmillió forintot. A nyeremény összegét jótékony célra ajánlják fel.

Forrás: RTLKLUB

A VIP-adások résztvevői: Niki Belucci, Terecskei Rita, Győzike, Sebestyén Balázs, Csonka András, Fekete Pákó, Bódi Sylvi, Janics Natasa, Stohl András, Növényi Norbert, David Merlini, Leo, Valkó Eszter, Gallusz Niki, Hujber Ferenc, Kokó, Elvis (VV2) és István Dániel.

KAPCSOLÓDÓ CIKK