Banánhéj - avagy túlélni Győzikét

2005.04.27. 11:33

Közben a stúdióban javában megy a munka, a komolykodó Máté Krisztinát parodizálja Bagi Iván, mialatt Nacsa önmagát adja. "Mindig ilyen szigorú? - Csak akkor, ha ébren vagyok!" - mondják, a nézők meg nevetgélnek, miközben készül a 35. adás. A poénokat persze mindenki elsőre szereti leginkább, ám mivel Máté Krisztina karaktere kissé hadar, így néha hiba csúszik a dialógusba, és újra kell venni pár mondatot. A legjobb viccen sem lehet igazán jóízűt hahotázni, ha öt perc alatt ötször hangzik el.

"Ne aggódjanak, jól haladunk. Ez a figura ilyen hadarós, ezért a hibák. Hiába, Medgyessynél könnyebb volt! Remélem, azért Győzikénél jobbak vagyunk" - fordul a közönség felé Nacsa Olivér, bezsebeli a nevetést, elégedetten nyugtázza a mosolygó arcokat, majd visszafordul, és folytatják. Nem döcög a munka, nagyjából simán megy, de a "ragaszkodom a rövid frizurához" kezdetű mondatnál valamiért el-elakad a rutinos páros is.

Tévéképernyőn a statiszták ezután a Benne leszek a tévében című műsor paródiáját élvezhetik, majd A Nagy Könyv átértelmezett és humorral meghintett jelenetei következnek, Schobert Norbival, Csernus doktorral - itt vígan kacagnak a nézők, főleg azért, mert csak egyszer hallják a beszólásokat. Marót Viki és a Nova kultúrzenekar muzsikál ezután, visszajön a Hotel Menthol világa, a jampecek meg a Chevroletben agyba-főbe nyomnák a dudát, ha lenne. Az énekesnő lerúgja cipellőjét, a tömeg vígan tapsol, közben azt lesi, hol van Gombos Edina.

"Hol a kutya? El ne tűnjön itt nekem!" - dünnyögi aggódva egy fel-alá masírozó stábtag, de nem kell félnie, a virgonc Chili is előkerül, a kávéautomata mellett rosszalkodik épp.

Kalmár Csaba

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK