Maratoni parti - Somával és lakótársaival

2005.05.11. 15:01

Május 15-én, vasárnap reggel negyed kilenctől három órán keresztül a poénoké a főszerep a Viasat 3-on.

Az egyre jobb mutatókat produkáló bábkomédia-sorozat elmúlt három hetének történéseit egyszerre láthatják a nézők. Aki elmulasztotta Sebeők szerelmes pillanatait vagy Győzike beköltözését, az a Viasat 3-on bepótolhatja vasárnap délelőtt.

A sorozat a kábeltévével rendelkező háztartások esetében, a 18-49 célcsoportban, májusban 4,5 százalékos közönségarányt ért el. A csatorna illetékesei elmondták az [origo]-nak, hogy már tervezik is a folytatást, azon tanakodnak, hogy milyen közéleti szereplőt, médiasztárt szimbolizáló bábok csatlakozzanak a már meglévő hatoshoz.

Korábbi kérdésünkre, hogy kellett-e fizetni a médiaszereplők arcaiért, Gát György elmondta, hogy a főbb figurákkal nem egyeztetett, nem kérte ki sem Ganxsta Zolee, sem Soma véleményét. A sorozat négy karakterrel kezdett (Csernus Imre, Soma, Ganxsta Zolee, Sebeők János), ezekhez csatlakozott még kettő tavasszal, így jött a képbe Győzike és Kiszel Tünde. Korábban szóba jött már Anettka, Michelle Wild, Fábry Sándor, Verebes István, Hepi Endre vagy Jáksó László is - de döntés még nincs erről.

"Nem akarunk megbántani senkit, ez egy kellemes, ironizáló sorozat lesz. Meggyőződésem, hogy a szereplőknek is jót tesz egy ilyen vicces műsor, remélem, nem lesz sértődés. Amúgy kis lavór ez a magyar bulvár-közélet, mindenki ismer mindenkit" - mondta a producer.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK