Visszatért előrehozott nyaralásából a TV2 reggeli Mokkájának műsorvezetője, Liptai Claudia, és visszafoglalta helyét Havas Henrik mellett.

Az [origo] érdeklődésére a TV2 PR- és marketingvezetője, Lóránt Gergely elmondta, hogy a csatorna vezetői döntéseképp Csisztu Zsuzsa kapta meg a helyettesítő szerepkört a reggeli műsorban, a Mokká-ban, így ha Liptai Claudia bármilyen okból hiányozna, ismét ő ugrana be helyette. A helyettesítés szólhat napokra vagy akár egy egész hétre is - mint legutóbb.

Korábban Gyárfás Dorka volt Liptai művésznő váltótársa: személyével, felkészültségével teljesen elégedett volt a TV2, ám mégis inkább Csisztut választották: ő inkább felveszi a kesztyűt Havas Henrikkel szemben, ő csípősebben visszavág az élcelődéseket hallva, így megmarad a műsor pikáns, játékosan civakodó jellege, könnyebb fenntartani a nézők érdeklődését.

A Mokka igen jó nézettséget hoz, tavaly szeptember 6-án indult a korábbi reggeli műsor, a Lazac helyett. Kérdésünkre, hogy - akárcsak elődje - a Mokka is kiköltözik-e a nyári hónapokra valamelyik budapesti strandra vagy bármilyen külső helyszínre, a TV2 nem adott egyértelmű választ. "Vannak terveink, de még minden bizonytalan. Elképzelhető. Szeretnénk meglepni a Mokka nézőit" - fogalmazott sejtelmesen a TV2 PR- és marketingvezetője.