Őrült figurák a Viasaton

2005.06.08. 9:52

Az Őrült világ - Guinness World Records Primetime stábja olyan eszement hazai rekordereket keres, akik produkciójukkal világrekordot állítanak fel, s ezáltal bekerülhetnek a Viasat 3 őszi műsorába.

A leghosszabb, a legtöbb, a legnagyobb vagy éppen a legkisebb... - a valamiben kitűnő próbálkozókat keresi a csatorna. Az Őrült világ - Guinness World Records Primetime műsorának készítői olyan nézők jelentkezését várják, akik valamiben egyedülállóak, vagy éppen a legjobbak a világon. A jelentkezők közül 17 szerencsésnek lesz alkalma bemutatkozni a show őszi adásaiban, de közülük öten egy rádiós roadshow nyári rendezvénysorozatán is megmutathatják, mit tudnak.

Aki a legtöbb pingpong-labdát tudja begyömöszölni a szájába, aki folyékonyan beszél dánul visszafele, aki kisujjával tömött bőröndöket emelget, aki másfél kilométerről is el tudja olvasni egy napilap kisbetűs cikkét, az jelentkezhet postai úton, vagy e-mailben, a Viasat 3 elérhetőségein, folyamatosan. Jelige: Viasat 3 - Guinness", cím:1139, Budapest, Váci út 99., e-mail: guinness@viasat.hu.

A műsor minden nap látható a csatornán, házigazdái Somogyi Zoltán rádiós műsorvezető, és a egy reklámból is ismert színésznő, Bakonyi Csilla, aki a Székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja. Rekordmennyiségű palacsintasütéstől a mobiltelefon-hajításon át a hosszú nem alvásig, bármilyen őrült teljesítmény a repertoárra kerülhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK