Konta Barbara újra elcsábult

2005.06.29. 8:47

Az RTL Klubnál kezdte, a Barátok Közt Hoffer Esztereként. Négy év után kilépett a sikeres szappanoperából, és a TV2 reggeli, Lazac című műsorát vezette. A Barbara című délutáni talkshow házigazdája volt, ám ez inkább csak a fiatalabb lányokat szólította meg: nézettségben nem hozta az elvárásokat, így pár hónap után le is állt. Most az MTV-nél van.

"Édesapám focizott, keresztapám is, unokatestvéreim is. Az angol bajnokság a kedvencem. Londont nagyon szeretem, jó pár éve Chelsea-szurkoló vagyok. A spanyol bajnokság a második nálam, teljes mértékben Real Madrid-drukker vagyok" - mondta Barbara, aki Magyarországon a Ferencvárosnak, az olasz mezőnyben a Milannak szurkol. Általában a középpályásokat szereti. Lampard a kedvenc játékosa, Beckhamet még mindig nagyra tartja, szerinte ő a világ egyik legjobb szabadrúgáslövője.

"A tévés munka nem hiányzik annyira. A legutóbbi stáb fiatal volt, aranyos, az hiányzik. Mindig új dolgokat keresek, kihívásokat" - mesélte a munkával kapcsolatban. Ennél többet is elmondott: klikk a videóra!

A visszatérő Konta Barbara gyerekeknek szánt fociműsorának első adását az m1-en 53 ezer néző látta jó tíz napja: a jelek szerint a többség inkább a szabadban rúgta a bőrt. Aki kiváncsi a Barátok köztegykori Hoffer Eszterére, a TV2 megboldogult Lazac című műsorának vezetőjére és a Barbara tinishow korábbi házigazdájára, az megtalálja őt az m1-en, a Dongó örs kalandjai után, szombaton, 11.10-kor.

A Korner című gyerekeknek szánt fociműsor illeszkedik az új struktúrába, igazodik az új koncepcióhoz, ugyanis az m1 és az m2 egyre több fiatalt szeretne magához édesgetni. "Az MTV-t újra elkezdték nézni a gyerekek. Nem volt nehéz ezt elérnünk: a nullához képest most sokkal több van, amit adhatunk nekik" - mondta a napokban dr. Simon András, műsorokért felelős alelnök, arra célozván, hogy visszajött az Esti mese, a 12+ más sávba került, és a délelőtt is tele van ifjúsági és gyerekműsorokkal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK