Ősszel új produkciót indít a TV2, melyben Kiszel Tünde és dr. Csernus Imre is meghatározó szerepet kap. A műsor helyszíne egy nyári gyerektábor, ahol válogatottan rossz, hiperaktív, vásott kölykökből - lányokból és fiúkból - összeállt csapat fogott össze, hogy kikészítsék a médiaszemélyiségeket.

Mint az [origo] megtudta a csatorna illetékeseitől, a produkció új típusú műsort rejt, saját gyártásban készül, nem nemzetközi licenc alapján. Hangsúlyozottan nem gyerek-Big Brother-ről van szó: ebben az esetben egy tucatnyi vásott csibész utazik egy gyerektáborba, ahol öt hazai médiaszemélyiség mellett élnek majd két hetet. Két név már biztos (Csernus és Kiszel), ugyanakkor a lapok korábban írtak Harsányi Levente, Növényi Norbert és Ganxsta Döglégy Zolee esetleges részvételéről is. Utóbbi egészen biztosan nem lesz a műsorban - árulták el most.

A műsor körül nagy a titkolózás: annyit sikerült megtudnunk, hogy augusztusban veszik fel az anyagot, de a helyszínről még nincs döntés, három lehetséges tábor került szóba. Hogy kik a rakoncátlan csirkefogók, hogy pontosan mikor indul a széria, melyik nap fut, félórás vagy hosszabb lesz-e, azt még nem közölték a csatorna részéről. Ami biztos, hogy a vidám, nyári, vetélkedőkkel tarkított sorozat hetente egyszer lesz képernyőn, főműsoridőben.