Fábryék leverték Torres Danit

2005.09.23. 11:41

Tegnap este került adásba a TV2 Vásott kölykök című műsora, és rögvest két nagyágyú ellen debütált: nem is sikerült legyőzni a Barátok Közt csapatát, sem az Esti Showdert.

Tegnap mutatkoztak be a TV2 gyerektáborának fegyelmezetlen, csibész lakói: a kicsikre olyan médiaszemélyiségek vigyáznak, mint Torres Dani, Kiszel Tünde vagy Csernus Imre. A műsort a csatorna a csütörtök esti sávba tette, így hetente a Bk-val, kéthetente az Esti Showder-rel kell megmérkőznie a nézők kegyéért: nos, a promóció ellenére az első rész kikapott a Janics Natasával és Kovács Katalinnal kiegészült Fábrytól és a hagyományosan erős Barátok közt-től.

Az AGB Nielsen mérése szerint a teljes lakosságból 2,06 millióan figyelték az évek óta sikeres hazai szappanoperát, majd 1,56 millió néző hallgatta a showman poénjait. A Barátok közt-tel egy időben kezdődő Vásott kölykök 1,22 millió nézőt érdekelt huzamosan, miközben a Lakat alatt című amerikai film 553 ezer felnőttet kötött le. Az m1-en az őszre visszatérő A Nagy Könyv egy adása futott, viszonylag csekély nézettséggel, 387 ezer nézővel.

A kereskedelmileg fontos, 18 és 49 éves kor közti tévézőknél is hasonlóan alakult a helyzet, annyi különbséggel, hogy a TV2 esetében valamivel magasabb volt a közönségarány - de a lurkók nem RTL Klubtól szívták el a nézőket, hanem a közszolgálati adó nézettségét rontották.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK