Komoly beszélgetések közérdekű kérdésekről a magyar média neves műsorvezetőivel: Jakupcsek Gabriellával, Azurák Csabával, Bárdos Andrással, Frei Tamással és Sváby Andrással. Ezt ígéri ma estére a csatorna.

A TV2-n mától, csütörtökönként új közéleti műsor indul, Mutató címmel. A műsor vezetésére öt olyan ismert nevet kért fel a csatorna vezetősége, mint Jakupcsek Gabriella, Azurák Csaba, Bárdos András, Frei Tamás és Sváby András.

A 23.15-kor kezdődő első adás témája az, hogy a magyarok több mint 60 hatvan százaléka helyesnek tartaná, ha egyszer hosszabb időre - mondjuk legalább nyolc évre - választanánk kormányt. A választási kampány elején talán meglepő az adat, ami a Mutató számára készült közvélemény-kutatásból derül ki.

Az élő talkshow-ban fontos, társadalmi és közéleti kérdések kerülnek terítékre. Olyan aktuális témákkal fogalakozik a műsor, mint az adó- vagy az iskolaügyek, a népesedés vagy a turizmus kérdése, az életszínvonal problematikája, a magyar foci, vagy éppen a magyar bankok helyzete. Az egyes adásokban a műsorvezetők meghívott vendégek és a nézők bevonásával beszélik meg a legfrissebb kérdéseket.

A műsor témáihoz kiindulópontként felhasználnak közvélemény-kutatásokat, és az egyik témakörben feltett kérdésre a nézők is szavazhatnak sms-ben.