Vége a Jakupcsek-Liptai párbajnak

2005.12.01. 12:31

Szavaztak olvasóink: a két nagy kereskedelmi tévécsatorna szórakoztató programjainak női műsorvezetőit eresztettük össze.

Noha az első négy helyen TV2-es tévés személyiségek állnak, ez kevés a jó nézettséghez, hiszen a győztes Jakupcsek Gabriella délutáni beszélgetős műsorát is levették a képernyőről, majd a Multimilliomos is eltűnt - nem tudott igazán ellenfele lenni a több nézőt vonzó Legyen ön is milliomos!-nak. A képzeletbéli ezüstöt bezsebelő Liptai Claudia szintén vezetett délutáni talkshow-t, de a viszonylag gyengébb nézettség miatt ennek is vége szakadt, immár csak az Írisz tévén futnak az ismétlések. Liptai persze nem tűnt el a képernyőről: reggelente a Mokká-val jelentkezik. A két favorit után némi űr tátong, majd a dobogóra még felkúszott a nyolc százalékot szerző Szulák Andrea is, ő két műsor házigazdája a TV2-n. Csisztu Zsuzsa még hozott egy negyedik helyet a csatornának, ő a reggeli műsorban tűnik fel ritkán.

Bár a szavazásunkon gyengébben szerepeltek a rivális kereskedelmi csatorna női műsorvezetői, mégiscsak az RTL Klub a piacvezető. A csatorna női arcai közül a visszafogottabb Barabás Éva az egyik legnépszerűbb, de a VV-műsorokból ismert Nócit is elnézné még jó pár olvasónk. Az általunk megadott, kilenc tévés személyiségből Ábel Anita a legkevésbé népszerű, ugyanakkor a szavazók bő negyede olyan képernyőst preferál, aki (helyhiány miatt) nem szerepelt a listánkon - ilyenek például a téli sportműsorral jelentkező Valkó Eszter, Marsi Anikó, vagy épp Palotás Petra.

Önnek ki a kedvenc női műsorvezetője?

1. Jakupcsek Gabriella - 22.1 %
2. Liptai Claudia - 16.1 %
3. Szulák Andrea - 8.1 %
4. Csisztu Zsuzsa - 6.8 %
5. Barabás Éva - 5.3 %
6. Vissza Nócit! - 5.1 %
7. Erdélyi Mónika - 4.4 %
8. Pokrivtsák Mónika - 2.5 %
9. Ábel Anita - 2.3 %

Más - 27.3 %

Összesen 20 673 voks érkezett

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK