A költözéssel párhuzamosan nagy változások történtek az RTL Klub Reggeli című műsoránál, de persze nem csak mentek, jöttek is új emberek.

Kun Zsuzsanna, a Reggeli főszerkesztője elmondta az [origo]-nak, hogy alapvető változások történtek a műsorban: a főcím, a zene, a design új, de a műsorvezetők sem mind a régiek. "Kokó, Barabás Évi és Ábel Anita távozott, de ennek nincs különösebb oka, egyszerűen frissíteni akartunk a műsoron. Jött Szily Nóra, az eddig is gyakran szereplő Valkó Eszter, Farkasházy Réka, és a Való Világ-ból megismert Leo, ők nem csak pénznyerő játékokat vezetnek, hanem ugyanúgy beszélgetnek a vendégekkel. Leo Delelő-t már készített, úgy vettük észre, hogy szeretik őt a nézők" - újságolta.

Szerkezetileg is adódtak változások, ugyanis a hattól fél hétig tartó blokk főképp szülőknek szól, a gyerek a téma, az egészség, kultúra, iskoláztatás mellett. Fél hét és hét között egy másfajta gyereksáv megy, itt már kisiskolás műsorvezetők, szereplők is feltűnnek. A klasszikus Reggeli héttől indul, mindig valami aktualitással nyitnak (ma a melegek házassága volt a téma), olyasmit keresnek, ami nagyon foglalkoztatja az embereket. A pörgős, rövid interjúk maradnak, alaposabb felkészültséget ígérnek, ugyanakkor minden nap van egy sztárvendég, akire több idő jut, aki tényleg kap teret, hogy kibontakozzon - ma az érthetően kissé álmos Eszenyi Enikő nyitotta a sort.