Új szereplő a Barátok köztben, jön Lola

2006.01.13. 14:56

A Barátok közt gyerekszereplői közé érkezik a sztoriban Lola, aki ezen a művésznéven énekel a valóságban, és így szerepel a sorozatban is. Lesz új felállású tinédzser l'amour, miközben egy dinamikus, slágergyanús dal szól a háttérben.

Új szereplő bukkan fel a Mátyás király téren, a legnépszerűbb magyar tévésorozatban. Az ifjú Lola egy partin jelenik meg (amit erős a gyanúnk, alighanem a Rózsa presszóban tartanak), összebarátkozik a lakóház húsz év alatti populációjával, sőt, az egyik fiatal karakterre igen mély benyomást tesz majd. Kalamár Tamás producer elmondta, hogy Lola - akit az Eurovíziós dalfesztivál magyar elődöntőjén már láthattak a tévénézők 2005-ben, az állami egyes adón - két hétig lesz majd a sorozatban, és február vége körül kerül képernyőre az első olyan epizód, amelyben feltűnik.

"Mindig is fontosnak tartottuk, hogy sorozatunkban példaképeket mutassunk be a fiatalok számára. Így volt ez Gyurta Dani esetében is. Lola, azon túl, hogy egy fiatal énekesnőt, azaz önmagát alakítja nálunk, egyben olyan karaktert formál meg, aki alaposan megzavarja tinédzser szereplőink életét. Már most is népszerű Lola, de bízom benne, hogy mire véget ér szereplése nálunk, országosan ismert lesz. A dal pedig igazán slágeres, remélem, játszani fogják a rádiók, a már elkészült klip pedig megy majd a zenetévén" - nyilatkozta a producer, aki szerint az együttműködés mindkét félnek csak hasznot hozhat.

Fotó: Fábián Évi

Lola tavaly márciusban már előadott egy nem túl eredeti címmel bíró dalt (Szerelem), de nem jutott tovább az európai döntőbe: a kislány ötödik lett még a hazai mezőnyben, a Nox pedig képviselhette Magyarországot az Eurovíziós dalfesztivál döntőjében. Első kislemeze a Házibuli 2Your eyes betétdalát tartalmazta, magyar szöveggel, Álomtánc címmel - majd ugyanez volt két hónappal ezelőtt megjelent albumának címe is. A népszerű szappanoperában a Hallja meg a világ című dalt énekli majd, a szöveget Orbán Tamás, a zenét Rakonczai Viktor írta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK