Új akciósorozatot indít a Viasat 3

2006.01.16. 9:45

Wanted: Élve vagy halva címmel új, amerikai krimisorozatot indít a Viasat 3 februárban. Az USA-ban jelenleg nagy sikerrel futó széria producere a sikert sikerre halmozó Aaron Spelling (Melrose Place, Hetedik mennyország, Charlie angyalai, Summerland - Mindig nyár).

Los Angeles utcáin játszódik a Viasat 3 vadonatúj akciósorozata, amelyben egy különleges fejvadász egység a város száz legveszélyesebb, szökésben lévő bűnözőjét igyekszik kézre keríteni. A csapat minden tagja más-más terület szakértője, így vezetőjük, Conrad Rose hadnagy, a Los Angeles-i különleges osztag tagja, aki keménysége mellett moralitásával is összetartja a fejvadászokat, Jimmy McGloin alkohol-, dohány-, és fegyverszakértő, aki kissé konzervatív, de hatalmas elhivatottsággal végzi munkáját - Carla Merced pedig a tengerészeti hírszerzéstől érkezett és zseniális túsz-tárgyaló.

A sorozat megalkotója, Jorge Zamacona rengeteg időt töltött kaliforniai fejvadászokkal, mielőtt elkezdte volna megírni a forgatókönyvet. "A filmben szereplő karaktereken kicsit finomítottunk a valósághoz képest. Az életben ezek az emberek többnyire vulgárisak, tiszteletlenek, mindemellett profik és hősiesen végzik a munkájukat. Az volt a célunk, hogy a történetek valósághűek legyenek" - nyilatkozta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK