New York-i helyszínelők: újabb részek

2006.03.02. 10:28

A Sony Pictures tulajdonában lévő AXN kaland- és akciócsatorna az első tévéállomás, amely Magyarországon bemutatja a világsikert arató CSI: NY - azaz a New York-i helyszínelők című sorozat második évadját. Az új epizódok 2006. március 2-ától minden csütörtök este nyolckor kezdődnek az AXN műsorán.

A széria az évek óta rendkívüli népszerű CSI-sorozatok újabb, New Yorkban játszódó változata. Magyarországon az AXN csatornának sikerült megszereznie minden évad első sugárzásának a jogát, így a forró nyomokat követő detektívek munkáját bemutató sorozat 17 vadonatúj része itt lesz látható.

A Helyszínelők sorozat a CSI: Crime Scene Investigation (Helyszínelők) szériával indult, majd elkészült a CSI: Miami (Miami helyszínelők) is, valamint a New Yorkban játszódó sorozat is - előbbiek, és az utóbbi első évadja a Viasat 3-on is megy. Közös bennük, hogy a történet törvényszéki nyomozókról szól, akik a csúcstechnológia segítségével keresik a bizonyítékokat és oldják meg a bűnügyeket. A nyomozók munkáját vezető Mack Taylort, a Golden Globe és Emmy-díjas színházi és televíziós színész, rendező és producer, Gary Sinise alakítja.

cbs

A film legtöbb utcai jelenetét eredeti, New York-i helyszíneken vették fel. Megtörtént, hogy a csapat pont akkor filmezett, amikor a rendőrség a terrorista elhárítást gyakorolta és a stáb engedélyt kapott, hogy felhasználja az akkor rögzített anyag egyes részeit is a sorozatban.

Forrás: AXN

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK