Belakta új bázisát az RTL Klub

2006.03.08. 9:28

Kis kitérő az IKO felé, itt az ügyvezető igazgató, Gyémánt László meséli el, hogy a cég áprilisban ötéves születésnapot ünnepel. A Reggeli-t, a Delelő-t, a Balázs-t Győziké-t gyártó cég Prágában és Pozsonyban is tevékenykedik, miközben a Cool tévének is előállít műsorokat (Vad csajok, Cool a verda, Taxid). Az igazgató kérdésünkre elárulja, hogy valóban többé-kevésbé kész a VV4 villája, azaz az RTL kérésére hamar be tudnák fejezni, ha a szükség úgy hozza. Erre egy hónap azért kevés lenne - teszi hozzá, ám ilyen százmilliós projekteknél amúgy sem kapkodnak.

Fotó: Fábián Évi

A Barátok közt produkció nemrég költözött, velük külön cikkben is foglakoztunk. "Nem volt kis munka átköltöztetni tizennégy lakást, nagy szervezést igényelt. Négy nappal a költözés után már forgattunk, dicséret mindenkinek. Minden rendben, csak Berci nem találja a helyét" - meséli Kalamár Tamás producer, és valóban, az eb bánatosan lógatja orrát a modern, tiszta előtérben.

A díszlet látszólag nem változott, noha Andrásék kanapéja harminc centivel rövidült. Megtekintjük az "jó Berényi" asztalán heverő 1975-ös tévéújságot, Miklós legénylakását (amit a tévézők még nem láthattak, de a világosbarna szín dominál, van ülőgarnitúra, és szanaszét lógnak az ingek, zakók), Vili bácsit, aki élőben, nagyon elevenen támasztja a pultot a Rózsa presszóban. A legsikeresebb hazai szappanopera 336 hét forgatás után kötözött át, a stáb nem bánna még egyszer ennyit. Kifelé jövet még megnézzük a "kapuhoz" kitett cetlit, és kiderül, hogy vannak rejtett poénok: a körzeti orvosi rendelőben dr. Szúrós Bálinthoz kell fordulnia Berényieknek, ha fáj valami vagy csúnyán köhögnek.

Kalmár Csaba

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK