Szombaton visszatérnek a régi megasztárok a zsűri elé, noha ez a színpad már nem az, amelyen egy éve bizonyíthattak. A duettek estje következik, épp most zajlik a hangbeállás.

Varga Ferenc Tóth Verával énekel, Bocskor Bíborka Palcsó Tomit kérte és kapta párnak, Kontor Tamás pedig az ifjabb Tóth-lánnyal, Gabival ad elő egy duetett. Póka Angéla egyik kedvencével, Gáspár Lacival dalol majd szombaton, Szabó Eszter a tavalyi Megasztár győztesét, Caramelt kapta maga mellé, Rúzsa Magdi pedig a korábbi tinibálvánnyal, Torres Danival áll majd színpadra. A vajdasági lány elmondta, hogy az első perctől kezdve az ecuadori-magyar srácot akarta maga mellé: úgy véli, hogy a hangja nagyon passzol az övéhez, és a próbák során is ragyogóan érzik magukat együtt.

tv2

Visszatér tehát két énekes a Megasztár első sorozatából, négy a második szériából, de a lényeg mégis az, mint produkál a hat, még versenyben lévő dalnok. A Hatok egymással is énekelnek, sokak szerint ez az izgalmasabb rész - ráadásul ez hagyomány is a műsorban. Bocskor Bíborkának Póka Angélával kell színpadra állnia, Rúzsa Magdinak pedig Varga Feri jutott. A Szabó Eszter - Kontor Tamás duett érdekessége az lesz, hogy a Megasztár második részéből ismert Boogie fog gitározni nekik, de még egy meglepetésre is készülnek - ezt még a produkció sajtófőnökének sem árulták el.

tv2

Nyerj cédét!

Itt a lehetőség, hogy három helyes e-mail válasszal nyerj egy cédét! A korrekt válaszokat beküldők közt öt korongot sorsolunk ki (Megasztár 2006 és Megasztár különdíjasok). A kérdések (melyekre választ találsz a "korábban" pont alatt szereplő cikkeinkben):

1. Melyik magyar előadót hallgatta sokat gyerekként Varga István?

2. Mi Széles Izabella két kedvenc zenei stílusa?

3. Hány éve él Budapesten Baktai Anikó?

A megfejtéseket a nyeremeny@origo.hu címre várjuk, "MEGÁK" tárggyal, 2006. május 5-én, 14 óráig. A nyerteseket az [origo] e-mail útján értesíti, és közli a nyeremények átvételének pontos menetét. A nyertesek teljes listája legkésőbb 2006. május 6-án 16 órától, 24 órán át elérhető lesz az [origo] Tévé rovatából.

A játékban a T-Online Magyarország Rt. munkatársai nem vehetnek részt.