Basinger 24 órában

2006.04.24. 8:48

Kim Basinger legújabb filmje, a The Sentinel még csak most került a mozikba, de a szőke színésznő máris újabb dobáson töri a fejét: a Fox csatornával épp arról tárgyal, hogy szerepet vállalna a 24 című tévésorozatban. 

Basinger jól választott a tévés szerepléssel, az Emmy- és Golden Globe-díjas 24 ugyanis minden idők egyik legsikeresebb sorozata. Az alapsztori szerint az elnökválasztás előestéjén riasztják a titkosszolgálatot, hogy az egyik jelölt ellen merénylet készül - a nyomozóknak huszonnégy órájuk van, hogy megtalálják a leendő tettest. A sorozat érdekessége, hogy a Cléo 5-től 7-ig és más hasonló időkezelésű mozikat követve, a 24 ténylegesen huszonnégy óra alatt játszódik, ennek megfelelően egy széria huszonnégy része a valós idő szerint, egy-egy óra eseményeit öleli fel. 

Basinger régóta nagy rajongója a sorozatnak, de ez idáig meg sem fordult a fejében, hogy esetleg szerepet vállalhatna benne. Aztán a The Sentinel forgatásán megismerkedett a 24 főszereplőjével, Kiefer Sutherlanddal, és nem mulasztotta el, hogy gratuláljon neki a nagyszerű sorozathoz. Szerencsére Sutherland is régi csodálója Basinger kisasszonynak, így felvetette neki, hogy ha van kedve, szerepelhet a 24-ben. Valószínűleg nem lesz nehéz dolga azzal, hogy bejuttassa a sorozatba a színésznőt, hiszen a tévécsatornáknak mindig jól jön, ha egy mozisztár csatlakozik valamelyik műsorukhoz - és ezzel bizonyára a tévénézők sem járnak rosszul. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK