Kim Basinger szerzetest szeret

2006.05.09. 8:56

Hihetetlen, de a harminc éve pályán lévő színésznő ezidáig csak sorozatokban tűnt fel a tévében, most szerepel először, egy direkt a tévé számára készült filmben - állítják a film készítői, de ez nem teljesen fedi a valóságot.

Basinger legújabb tévés szereplése kapcsán az a hír járja, hogy Kiefer Sutherlanddel beszélt arról: esetleg feltűnne a színész főszereplésével játszott 24-ben. Ami biztos: szeptemberben kerül adásba a Lifetime csatorna tévére készített filmje, amelyben a szőke színésznő játssza az egyik főszerepet.

The Mermaid Chair címet viselő produkció, a Magyarországon jószerivel ismeretlen Sue Monk Kidd azonos című bestselleréből készül, az Emmy-díjas Steven Schachter rendezésében. Basinger egy férjes asszonyt alakít a filmben, aki beleszeret valaki másba - eddig nem túl eredeti a történet -, csakhogy az a másik férfi épp egy bencés szerzetes.

Mint megannyi hollywoodi színész(nő), Basinger is tévésorozatokban kezdte pályafutását. 1976-ban a Gemini Man egy epizódjában debütált, és még ugyanabban az évben láthattuk a Charlie angyalai-ban is. Ezeket még számos kisebb-nagyobb szerep követte sorozatokban, de tévéfilmben soha nem láthattuk. Állítólag.

1978-ban ugyanis két tévéfilmben is feltűnt (The Ghost of Flight 401, Katie: Portrait of a Canterfold), és a szereplésével készült Dog and Cat sorozatból is kerekedett egy egész estés film. A The Mermaid Chair készítői ennek ellenére úgy reklámozzák filmjüket, mintha Basinger náluk szerepelne először tévés produkcióban. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK