Tévéshow-t kaptak az Olsen ikrek

2006.05.25. 14:10

A nálunk leginkább családi tévéfilmekből ismert ikerpár, Ashley és Mary-Kate Olsen új show-t indít az egészséges életmódról és az ezzel összefüggő helyes táplálkozásról.

Az 1986-ban született lányok még egészen kisgyerekként kezdték a filmes pályát: már négyévesen feltűntek egy tévésorozatban, itthon talán a hatévesen forgatott Irány a nagyi! volt az első ismertebb munkájuk, de láthattuk őket a Két tojás száz bajt csinál című tévéfilmben is.

Kicsit nagyobbacskán már felnőttes gondokkal küszködő kamaszokat játszottak a So Little Time című sorozatban, melyet Az ikrek Malibuból címmel idehaza is figyelemmel követhetünk minden hétvégén, a Jetixen.  

A lányok később már nemcsak a színészi, de bizonyos esetekben a produceri feladatokat is ellátták egy-egy készülő filmnél - most pedig saját tévéshow-ba fognak. Az egészséges táplálkozással foglalkozó műsor ötletét az adta, hogy Mary-Kate maga is sokáig küzdött az anorexiával, így maximálisan hiteles lehet a műsorvezető szerepében.

Az ikrek a megfelelő táplálkozásra való nevelést már kisgyermekkorban el szeretnék kezdeni, így a Sportee Kids címet kapott műsor célcsoportja a négy-ötéves korosztály. Az ételek mellett a fitneszre, mindennap elvégzendő gyakorlatokra is komoly hangsúly kerül, amivel reméljük, sikerül jó karban tartani a tévéfüggő óvodásokat. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK