Topmodell leszek - magyar lányokkal

2006.06.09. 10:03

A Viasat 2006 őszén műsorra tűzi az America's Next Top Model (Topmodell leszek) sorozatának magyar gyártású produkcióját.

Az amerikai verziót már 2004 óta nyomon követhetik a csatorna nézői, a műsor az évek során kiemelkedően jó eredményeket ért el 18-34 év közötti nők körében. Saját gyártású műsor tekintetében - a 2002-ben futott, Farm című valóságshow óta - nem volt ilyen mértékű beruházás a a Viasat 3-on.

Amerika, Anglia, Németország, Franciaország és Svédország után tehát, Magyarországon is kezdetét veszi a világ legsikeresebb modell-showja. A műsorban nyomon követhetjük 12 kiválasztott lány küzdelmét a Topmodell címért folyó, kieséses versenyben. A 12 epizódban különleges feladatokat kell majd teljesíteniük - itthon és külföldön egyaránt -, melyet a 3 tagból álló szakmai zsűri értékel.

port.hu

A zsűri tagjai divatszakemberek, fotósok, stylistok és modellügynökök. A formátum szerint a zsürielnök egy minden tekintetben hiteles és meghatározó hazai szupermodell lesz. A versenyre 2006. június 15-től, 18-30 év közötti lányok jelentkezhetnek, a magyarországi zsűrielnököt és a zsüritagokat, a Viasat 3 június végén hozza nyílvánosságra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK