Négy új sorozat az RTL Klubon

2006.06.14. 9:57

Most ugyan a futball-vébé a legfőbb tévés esemény, de utána még jön másfél hónap nyár. Az RTL négy sorozatot is indít ebben a periódusban: a Natalia Oreiro főszereplésével készült szappanopera napi vetítésű lesz, a többiből heti egy epizódot adnak le.

A Dolmen egy francia minisorozat, első menetre hat résszel, Bretagne partjaihoz közel, egy kis szigeten játszódik. A földdarab súlyos titkokat rejt: borzalmas tragédiák, rituális gyilkosságok, ősi legendák színesítik (festik vérvörösre) a képet: nem könnyed, de kellőképpen hátborzongató tévés program nyárra. Láttunk belőle egy percet, korrekt európai thrillernek ígérkezik.

Az argentin Sos mi vida (itthon Te vagy az egyetlen címmel fut) már nem a borzongásról és a szaporodó rejtélyekről szól, főszereplője jól ismert a hazai tévézők számára, Natalia Oreiro pehelysúlyú bokszolót alakít ezúttal. A korábbi Vad angyal egy időre lesérül, a sport helyett dolgozni kényszerül, így új közegbe csöppen. Felbukkan egy fiatal, jóképű és természetesen felháborítóan gazdag vállalkozó (a magyar tévéző háziasszonyok által szintén jól ismert Facundo Arana), és nem árulunk el nagy titkot, ha megsúgjuk, hogy ők találkoznak is a sorozatban, tán még egy-két csók is elcsattan.

Forrás: [origo]

A vegasi doki és a szálló főnöke

A Dr. Vegas este 11-kor kerül adásba: Rob Lowe mellett felbukkan Joe Pantoliano is (ő Ralph Cifaretto a Maffiózók-ban). Az orvosi dráma - mint a címből is kitűnik - Las Vegasban, egy luxuskaszinóban játszódik. Nyilván lesz majd rengeteg pénzt vesztett, életét kilátástalannak érző öngyilkosjelölt, meglőtt alvilági alak, színpadról lepottyanó bedrogozott sztár - a doki pedig pulzust mér, injekciót ad, mesterségesen lélegeztet, a háttérben pedig Vegas neonfényei villognak, ijesztően, csalfán. Ebből a sorozatból mindössze egy rövid évad készült, a folytatásra nem volt igény - sőt, az IMDb szerint az első széria végét le sem adták. Buktaszag.

Az L. A. Heat itthon Halálos páros címmel fut, és mint a címből is sejthető, nem a romantikus vonalat erősíti. A kért rendőr természetesen a város alvilága ellen harcol, de nem piti bűnözőket, zsebeseket tanítanak móresre, van rendszer a dologban: a főellenség robbantások sorozatával tartja rettegésben a lakókat. Csendes nyári estékre: tücsökciripelés és távoli diszkó-tuctuc helyett némi autós üldözés és lövöldözés.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK