Visszatér a magyar képernyőkre sokak régi kedvence, Benny Hill - ő az, akinek munkássága nélkül egészen másképp nézne ki a mai Gálvölgyi-show. Az angol komikus mellett újabb Simpson-epizódokat láthatnak a Viasatra kapcsolók.

A televíziózás történetének leghosszabb ideje futó animációs sorozata a tizenhetedik évadjához ért. Az Egyesült Államokban is komoly sikert aratott széria július 3-tól, hétköznap esténként 18:30-kor látható a Viasat 3-on. Az új epizódokban - a megszokott, fanyar humor mellett - olyan sztárok karikatúrái vendégeskednek, mint Alec Baldwin vagy Dennis Rodman. Az amerikai kisváros, Springfield azért továbbra is Homer Simpsonról és családjáról szól.

A klasszikus humor kedvelői július 10-től találkozhatnak majd Nagy-Britannia legnépszerűbb nevettetőjével is: a Benny Hill Show minden hétköznap 19:30-tól lesz látható a csatornán. A nagy angol nevettető, Benny Hill 1924-ben született Southamponban, Alfred Hawthorn Hill néven. Már 1949-ben is feltűnt a tévében, a Hi There című műsorban. Énekesként, de inkább komikus színészként futott be, főképp a felvett nevével jegyzett show-val. A műsor 1955-ben indult a BBC-n, százmilliók látták és kedvelték, hiszen 140 ország vette meg a sugárzási jogokat.  A kilencvenes évek elején romlott meg egészségi állapota, és 1992-ben, 68 éves korában hunyt el.