Ben Stiller nem engedi feleségét Hollywoodba

2006.07.06. 8:44

Ben Stiller új komédiasorozatot rendez a CBS-nek - természetesen játszik is a műsorban, sőt feleségét is bevitte a show-ba.

Ben Stiller, úgy tűnik, mindig kapható egy kis hülyéskedésre, gondoljunk csak a Keresd a nőt! című filmben játszott karakterére vagy az Apádra ütök szerencsétlen vőlegényére. Sokak számára bizonyára ugyanilyen emlékezetes volt Jóbarátok-béli megjelenése is, ahol Rachel ordítós barátját játszotta el.

Rendezői munkásságát valamivel komolyabban kezdte: első saját filmje, amely szélesebb körben ismertté vált, a Nyakunkon az élet volt. Stiller itt Winona Ryderrel és Ethan Hawke-kal együtt az X-generáció problémáit - a társadalmi beilleszkedés és a párválasztás nehézségeit - jelenítette meg.

Később rendezőként is humorosabb vizekre evezett, az ő alkotásai például a Jim Carrey-vel közös Kábelbarát vagy a Zoolander - A trendkívüli is. Most épp a CBS csatorna számára forgat egy komédiasorozatot, melyben rajta kívül felesége, Christine Taylor is komoly szerepet kapott.

Sőt, a film inkább a feleség történetét dolgozza fel, Stiller tulajdonképpen csak a férj szerepében asszisztál a humoros szituációk kialakításához. A sitcom az asszony zsonglőrködését mutatja be karrierje és családja között - a kisvárosból származó színésznőcske Hollywoodban kap lehetőséget a bemutatkozásra, de konzervatív családja a bűn melegágyának tartja a nagyvárost.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK