Július 31-én keződik a "Viva Las Bravo" vakáció: öt héten keresztül a nézők alakíthatják a csatorna műsorát a magyar Cartoon Network weboldalon leadott szavazataik alapján.

A nézők-olvasók naponta három műsorra szavazhatnak a csatorna honlapján, másnap pedig délután 4 és 6 óra között a nyertes kedvenc sorozataiból készült összeállítást vetíti a Cartoon Network csatorna. Idén már 19 Cartoon Network-rajzfilmre lehet szavazni, többek között a régi nagy kedvencekre, Ed, Edd és Eddy-re, Dexter laboratóriumá-ra és természetesen Johnny Bravó-ra, aki az öt héten át tartó esemény házigazdája is egyben.

cn

Scooby-Doo: régi, de nagyon népszerű

A kínálat tavaly óta olyan újdonságokkal bővült, mint a táborozás kalandjait megelevenítő László Tábor, melynek vadonatúj részei augusztus 5-től láthatók a Cartoon Network csatornán. A utóbbi sorozatról már írtunk, ez egy rendhagyó rajzfilmsorozat, amelynek egyik főszereplője, egy László nevű lény (aki egy "derűlátó, energikus brazil majom"), valamint csereberekbeli tábori pajtásai fura és vidám tábori világáról tudósítanak. A László tábor alkotója és producere, Joe Murray számos gyerekkönyv szerzőjeként és illusztrátoraként lett ismert. Első animációs sorozatát, a Rockó-t sok kritikával illették, fogadtatása ugyanakkor elég jó volt. A sorozatot, mely egy ausztrál kis kengururól szól, aki az Egyesült Államokba vándorol és megtanul alkalmazkodni a mindennapi lét abszurdumaihoz és nehézségeihez, 1993-ban mutatták be, és 52 részt ért meg. A László tábor a Kaliforniában lévő burbanki Cartoon Network Studióban készült.

A rakoncátlan csibészek a Cartoon Network Viva Las Bravo műsorába július 31. és szeptember 3. között délutánonként tudnak bekapcsolódni.