Gyerekként sok kérdés izgatja az ember fantáziáját. Van-e szuperebb kocsi, mint az autóskártyán szereplő Lola T? Legyőzhet-e egy jó formában lévő Linda egy fáradtabb Bruce Lee-t? Sandokan a nagyobb hős, vagy Zorro, esetleg Stirlitz? Ki pofozná le a másikat: Bud Spencer vagy Charles Bronson?

Utóbbi kérdésre hosszú évek után végre megjött a válasz, hiszen tegnap este összekerültek a ringben, és a tévés nézettség Bud Spencer győzelmét hozta. A Kincs, ami nincs című olasz filmvígjáték 1,62 millió embert szórakoztatott az RTL Klubon, 38,7 százalékos közönségarány mellett, miközben a Volt egyszer egy vadnyugat-ot a TV2-n átlagosan 944 ezren látták, (31,4 százalékos nézettség). Fontos adalék, hogy előbbi korábban kezdődött, a cowboyos klasszikus pedig éjfél után ért véget, azaz a két nagyfilm nem ugyanazon feltételekkel ment a harcba - Bronsonék (amúgy kiváló) alakításán nyilván sokan elaludtak, a forró délelőtt és a viharos délután megpróbáltatásait követően. A két cimbora kincskeresése a 18-49-es célcsoportban is nyerőnek bizonyult, bár a Volt egyszer egy vadnyugat-ot is végignézte a fiatalabb tévézők közel harmada.

port.hu

Volt egyszer egy vadnyugat - 1968-as film

Joey hétfőn debütált országosan fogható adón, a tegnapi nap egyik kérdése volt, miképp rajtol a volt jóbarát. A teljes lakosságnál 29,3 százalékot ért el, 892 ezer nézővel, ezzel verte a Te vagy az életem című argentin sorozatot. A kereskedelmi célcsoportnál is nyert a nőcsábász fickó (bár az érdeklődés mindig nagyobb az új sorozatok iránt): a 18 és 49 éves kor köztiek közül 307 ezren figyelték Joey szerencsétlenkedését, miközben 297 ezer fiatal tévéző figyelte feszülten, mire megy Natalia Oreiro ezúttal Facundóval.