A Superman visszatér rendezője, Bryan Singer az ABC csatornával kötött szerződést.

Bryan Singer még a Közönséges bűnözők csavaros történetvezetésével hívta fel magára a figyelmet annak idején, legutóbb pedig a Superman visszatér című mozi megrendezéséért járt neki a dicséret. A nagyvászon mellett azonban a tévé világa sem teljesen idegen tőle, ő az egyik producere például a Dr. House-nak, sőt pár epizódot is rendezett a sorozatból.

A rendező most az amerikai televíziózás egyik nagyágyújával, az ABC-vel kötött szerződést. A megállapodás szerint három forgatókönyvet kell szállítania a csatornának, amelyek közül legalább egynek a pilotját, azaz tesztepizódját is el kell készítenie - a többiről már a nézettségi mutatók döntenek.

Singer egyébként a hagyományos filmezés területén sem tétlenkedik: jelenleg a The Mayor Of Castro Street című produkciót rendezi, amely a melegek jogaiért küzdő, Harvey Milk életét mutatja be, emelett a két fiú furcsa, interneten kötött barátságáról szóló, You Want Me To Kill Him?-en is dolgozik. Már javában folynak a tárgyalások a Superman visszatér folytatásáról is, melyet 2009-ben szeretnének bemutatni.