Mobilon is nézhető a Barátok közt

2006.08.02. 11:01

Ezentúl a nyári, ínséges időkben sem kell nélkülöznünk kedvenc sorozatunkat, hiszen a Barátok közt kis csapatát bármikor előhúzhatjuk, akár a zsebünkből is.

Magyarországi újdonságként, az RTL Klub teleregénye a nyári szünet ideje alatt is kiszolgálja a nézőket azzal, hogy kifejezetten mobiltelefonra gyártott, úgynevezett mobizódokkal jelentkezik. Sajnos a vodások ezúttal kimaradnak a jóból, mert a szolgáltatás csak a másik két nagy telefontársaság előfizetői számára vehető igénybe.

A három-, ötperces miniepizódok egyedi forgatókönyv alapján készülnek, így a jól ismert szereplőkkel  kicsit másképp is találkozhatunk: a Berényi család tagjai és a ház többi lakója általában valamilyen humoros helyzetbe csöppennek, amit aztán meg kell oldaniuk. 

A mobizódok tehát valóban különböznek a megszokott, tévés tartalomtól, hiszen a sorozatnak nem éppen a humor a fő erőssége. A másik alapvető különbség az, hogy a telefonos sztorik nem naponta, hanem hetente jelentkeznek, de talán így is kibírjuk valahogy a Barátok közt nélküli, hosszú nyarat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK