Gandolfini marad az HBO-nál

2006.08.22. 8:37

A szerződés elkészült: James Gandolfini a Maffiózók vége után, három évig még biztosan az HBO-nál marad.

A Maffiózók utolsó epizódjai - különféle bonyodalmak és csúszások után - jövő tavasszal kerülnek adásba, a Tony Sopranót játszó Gandolfini viszont tovább marad az anyacsatorna kötelékében. Újabb hároméves szerződést írt alá az HBO-val, amely szerint nem csak játszhat a csatorna műsoraiban, de eredeti produkciókat is készíthet.

A HBO egyik vezetője, Chris Albrect egy nyilatkozatában azt mondta, hogy szerinte "a Maffiózók mérföldkő a televíziózás történetében, és a látható sikernek James Gandolfini az egyik fő oka". Aztán még azt is hozzátette, kifejezetten örül annak, hogy a színész a sorozat vége után is nekik fog dolgozni.

Annak is van persze előzménye, hogy nem csak színészi, de esetleg rendezői vagy produceri munkákat is rábíznának Gandolfinire. A sztár ugyanis nemrég alapította meg saját produkciós cégét, Attaboy Films néven, üzlettársa pedig nem más, mint a Paramount Picturestől kivált, tapasztalt producer, Alex Ryan. A céggel jelenleg egy Ernest Hemingway életét feldolgozó filmen dolgoznak, amelyben természetesen maga Gandolfini játszaná a híres írót.   

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK