Verebes visszatér a TV2-höz

2006.09.01. 15:12

Verebes István még idén ősszel egy kabaréműsorban bukkanhat fel a kereskedelmi adón. Valószínüleg íróként számít rá a csatorna.

Verebest még a Heti Hetes-ből csábította át a TV2, az induló Buzera számára. Itt a csatorna bevetette Bochkor Gábort, Havas Henriket, Gundel Takácsot, előszedte valahonnan a már-már elfeledett Torgyán doktort, sőt, hazai szinten sztárrá tette Kelemen Annát is, a műsor mégis hamar megbukott. A nézettségi adatok annak ellenére csalódást okoztak, hogy Németországban például jól teljesített a formátum.

tv2

Verebes és Havas a Buzerában

Verebes persze nincs kétségbeesve, hiszen a Nap-kelte mellett rendezőként is bizonyít, számos színházi munkája akad. Ősszel kabaré-jellegű műsorral térhet vissza a TV2-re, talán épp Bagi Ivánnal és Nacsa Olivérrel - akiknek pár hónapja szűnt meg a Banánhéj című műsora, ugyanezen a csatornán. Verebes a műsor előkészítésében, kidolgozásában is részt venne.

"Több fiatal tehetségre építünk, de Bagi és Nacsa is feltűnnek. Verebes Istvánra természetesen számít a csatorna, de a tervek szerint ő nem lesz képernyőn, íróként támogatja a nagyszabású produkciót. Ezek persze még nem konkrétumok, csak a csatorna terveiről beszélünk" - válaszolta kérdésünkre Lóránt Gergely, a TV2 PR- és marketingvezetője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK