A Nagy Ő eredetijének, a The Bachelornak legújabb szezonja Rómában játszódik, a hölgyek pedig egy igazi olasz herceg kegyeiért versenyezhetnek.

Azok a lányok, akik a herceget keresik fehér lovon, most megcsinálhatják a szerencséjüket - talán csak a lóról kell lemondaniuk, bár előbb-utóbb azt is megkaphatják, ismerve a herceg vagyonát. A legújabb The Bachelor főszereplője ugyanis nem más, mint Lorenzo Borghese, aki nem csak névrokonságban áll a híres családdal.

A harmincnégy éves herceg ősei még az 1600-as években kapták királyi címüket V. Pál pápától, és bár a legifjabb Borghese már Amerikában született, az ő nevén is szép számmal vannak római és Róma környéki birtokok. A sorozat legújabb része is az olasz fővárosban játszódik, ennek megfelelően a The Bachelor: Rome címet viseli. A mesebeli romantika (miszerint a szegény lány kezdetben nem tudja választottjáról, hogy herceg) tehát elmarad, helyette egy szerencsés nő egyből beleülhet a vagyonba.

Lorenzo felmenői közt egyébként más nagyságok is találhatók, például maga a nagy Napóleon. Nevezetes a férfi nagymamája is, aki az üzleti világban hajtott végre hőstettet: ő találta ki a Borghese kozmetikumokat a Revlon számára. Az ifjú herceg műsorbéli elődjei is jelentős személyiségek voltak, hiszen a tengerentúli Nagy Ő-ben olyan férfiak vállalták már magukra a háremúr szerepét, mint az amerikai futball sztárja, Jesse Palmer vagy Andrew Firestone, aki a vezetéknevével azonos nevű borbirodalom örököse.