Keresik a legidegesítőbb tévés arcot

2006.09.14. 11:33

Konkrétan a "legidegesítőbb seggfej" cím várományosait gyűjtötte össze egy internetes oldal, ahol olyan tévészínészekre szavazhatunk, akik ebben az évben boldogítottak minket a képernyőn.

Valószínűleg sokunkkal előfordult már, hogy egy-egy idegesítő karakter láttán jól bemostunk volna egyet a szerepet alakító színésznek. Legnagyobb bánatunkra ez fizikailag lehetetlen, de a Giant Magazine most előállt a második legjobb megoldással: az olvasók nevezései alapján öt jelöltre lehet szavazni, akik közül az egyik megkapja az anti-Emmyt, a "legidegesítőbb seggfej" díját. 

Jó eséllyel indul a címért Joey, azaz Matt LeBlanc is, akinek önálló sorozatát sokan rendkívül üresnek, tartalmatlannak érzik a Jóbarátok-hoz képest - nincs ez másként magának a karakternek az esetében sem: a szeretni való, butácska Joey-ból csak egy hétköznapi bunkó lett a spin-offban.

Bár az America's Television Critics Association (Amerikai Tévékritikusok Szövetsége) szerint a Grace klinika volt az elmúlt időszak legjobb tévés produkciója, a szereplők közül ketten (a Meredith Greyt játszó Ellen Pompeo és a Cristina Yang bőrébe bújt Sandra Oh) is felkerültek a Giant Magazine listájára.

A jelöltek között megtalálhatjuk még Vincent D'Onofriót a Law & Order: Criminal Inent-ből, aki leginkább hangjának az intim jeleneteknél előadott mélyítésével kergeti őrületbe a nézőket, valamint a Miami helyszínelők vörös hajú zsaruját, David Carusót, aki többek szerint hihetetlenül bénán hozza a kemény figurát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK