Megvan Tilla társa a Megatáncban

2006.09.14. 11:01

A VIVA tévétől "vette kölcsön" a TV2 Patríciát, aki Till Attila műsorvezető-társa lesz a hamarosan kezdődő Megatánc-ban. Nézzen friss képeket!

"Valóban, a VIVA-ról megismert Piringer Patrícia lesz az egyik műsorvezető a Megatánc-ban. Hogy marad-e a TV2-n, más műsorokban, azt majd meglátjuk. Szakmailag nagyon jó, táncos múltja van, a komoly tévés rutin mellett. Ez nagy lehetőség neki is, hiszen egy országos kereskedelmi tévén tűnhet fel. Patrícia hiteles arc, a próbák alatt is bebizonyosodott, hogy jól mutat a képernyőn, így klasszisunk, Tilla mellett van a helye" - válaszolta kérdésünkre Lóránt Gergely, a csatorna PR- és marketingvezetője. Azt már korábban tudni lehetett, hogy a három Megasztár után a tévé vált, és Görög Zita helyett új női műsorvezetőt keres.

Forrás: [origo]

Patrícia a Magyar Állami Balettintézetben végzett, majd az Iparművészeti Főiskolára járt, ott művészeti menedzsment szakos diplomát szerzett. Mint mondja, a zenetévé kitűnő alapokat adott neki, hogy elinduljon a tévés pályán, és álmodni sem mert róla, hogy ennyire neki való, hozzáillő műsorral léphet tovább.

"Minden műsorom megmarad, a két tévén párhuzamosan fogok dolgozni. A hétvége egyértelműen a Megatánc-é. A tévés karrierem kezdetéig tánccal foglalkoztam, az Operaház balettkarának voltam tagja másfél-két évig. A tánc maradt utána, de szerettem volna kiszakadni abból a közegből, másban is otthon akartam lenni, külföldre mentem" - vallotta.

"Partikon csak lötyög az ember, én is így tettem, a műsoraim miatt is, de leálltam a tánccal, nagyon régóta. Szeretném, ha Tilla nyitott lenne egy közös produkcióra. Én már láttam őt táncolni, ő szórakozik ezen a legjobban, noha az adottságai baromi jók" - mondta a mai Mokká-ban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK