Tom Cruise visszautasította a szereplést Sharon Osbourne új tévéshow-jában - az asszony szerint egyszerűen megijedt.

Az Osbourne-család jól járt az életüket ábrázoló The Osbournes bemutatásával: Sharon kapott egy saját tévéshow-t, lánya, Kelly pedig egy divatműsor vezetését vette át Elizabeth Hurleytől. Az anyuka eredetileg Mrs. Osbourne Presents címet kapott műsorát jelenleg is láthatjuk az ITV1-on, The Sharon Osbourne Show címmel.

A műsor az amerikai showműsorok szerkezetét követi, ennek megfelelően rengeteg féle produkció össze van zsúfolva benne: a nézők ugyanúgy láthatnak sztárinterjúkat és zenei előadásokat, mint ugrándozó kisállatokat vagy pénzdíjas kvízműsort. Ez a sokszínűség a fellépő művészekre is ugyanígy jellemző: az A-listás hollywoodi színészek és a szappanoperák sztárocskái egyaránt megfordultak már a műsorban.

A legújabban szerepeltetett sztárok közül említést érdemel az elnyűhetetlen David Hasselhoff, a legnevesebb zenészeket pedig Nelly Furtado képviselte. Osbourne asszony most Hollywood egyik legkeresettebb színészét, Tom Cruise-t is szerette volna meghívni műsorába, a szépfiú azonban nemet mondott a felkérésre. Cruise nem indokolta a döntést, Ozzy felesége azonban helyette is kimondta a véleményét, szerinte ugyanis a színész tudhatta, hogy nem fog neki hízelegni. Ahogyan ő maga fogalmazott: "Tom azért nem jön el a műsoromba, mert én úgyis megmondanám neki, hogy totál dilis".