Chandler pornóval emlékezik a Jóbarátokra

2006.09.15. 9:17

A Jóbarátokban Chandlert alakító Matthew Perry elmondta, hogy amikor úrrá lesz rajta a régi szép idők iránt érzett nosztalgia, előveszi a Jóbarátok pornóváltozatát.

Matthew Perry, a neves showmester, Jay Leno Tonight Show című műsorában állt elő a farbával, félig-meddig humorosan adva elő mondandóját. Amikor Leno rákérdezett arra, hogy hiányzik-e neki a Jóbarátok, a színész azt mondta, olyankor mindig előveszi a sorozat pornóváltozatát, és így emlékezik a régi csapatra.

Nem újdonság, ma már szinte minden népszerűbb filmnek akad pornóváltozata, a Jóbarátoké, az eredeti cím (Friends) alapján, Fiends néven fut, amit nagyjából talán Megszállottak-ként lehetne fordítani. Perry elmondása szerint minden karakterre találtak hozzájuk valamennyire hasonlító színészeket, így egy igen jól sikerült paródiáról van szó.

Egyedül a saját figurája idegesíti a filmben, hiszen amíg a többiek közül mindenki ágyba bújik mindenkivel, addig a pornós Chandler csak ül a sarokban, és onnan figyeli az eseményeket - közben természetesen vigasztalja magát az elmaradt szeretkezésekért.

Egyébként nincs mit csodálkozni azon, hogy Perry visszasírja a Jóbarátok-at: bár több nagyfilmben is szerepelt azóta, a nézők valószínűleg mind a mai napig Chandlerrel azonosítják. A legemlékezetesebb alakításra kétségkívül Bruce Willis oldalán futotta tőle, a Bérgyilkos a szomszédom-ban és folytatásában, de például Salma Hayek párjaként is láthattuk, a Bolond szél fúj című filmben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK