Hétköznap reggel 6 és 8 óra között jelentkezik a megújult, Reggel című, élő műsor a Duna tévén, ebben új és régi elemek keverednek.

A 120 perc sok új meglepetéssel szolgál, de nem veti el a már megszokott Reggel elemeit sem. Hat órakor és hétkor a Híradó stúdiójába kapcsolunk, félóránként pedig a hírpercekben számolunk be a legfrissebb történésekről. Megújul az adás alatt két alakalommal jelentkező Dunasport is - áll a csatorna közleményében. A műsorban jelentős szerepet kapnak a belpolitikai események, minden olyan kérdés, amely a nézőket foglalkoztatja: így az egészségügy, érdekvédelem, gazdasági kérdések, politikai folyamatok. Új elem az akár előző éjjel történt bűncselekmények filmes megjelenítése, stúdióelemzése.

duna tv

A megújult Reggel az ígéretek szerint jobban igénybe veszi az internet kínálta lehetőségeket is. Az Internetfigyelő segítségével kalandoznak a nagyvilágban, továbbá azonnali hozzászólásokat biztosítanak a nézőiknek, oly módon is, hogy egyenes adásban "kapcsolják őket", hozzászólásaik láthatóak lesznek a képernyőn. Minden reggel élő sportbeszélgetések helyszíne lesz a stúdió. Az adást sztárpercekkel zárják. A Reggel műsorvezetője a korábbi MTV-s Cserháti Ágnes, főszerkesztője pedig Riskó Géza.