A Mokkánál Liptai Claudia a nagy kedvenc

2006.09.28. 10:17

Visszatértek a régi műsorvezetők is a Mokká-ba, mi meg kíváncsiak voltunk, hogy ki a legnépszerűbb a négyesből. Csaknem 57 ezer szavazat érkezett.

A kereskedelmi tévék a nézettségi adatokból és különféle felmérésekből tudják, melyik sztárjuk, mennyire közkedvelt, mennyire ismert, ám a számokat nemigen publikálják. Ha egy műsor tartósan nem hozza az elvárt nézettséget, előbb kisebb változtatásokat ejtenek rajta, majd, amennyiben az adatok nem javulnak, jöhetnek a nagyobb átalakítások, radikális embercserék, játék a designnal, a főcímmel, vagy a névvel, az egész koncepcióval. Az RTL Klub Reggeli-je - több odaégett pirítós után - már jó ideje a változás útján jár, a TV2 egykori Lazac-a egy pecabot végén végezte, a Mokka egészen új műsorrá sikeredett.

Most az RTL Klub is bevetette a "két páros, heti váltakozással"-rendszert, aminek egyik nagy előnye, hogy kiszámítható, így a csipás szemmel, borzas hajjal, fürdőköpenyben ide-oda császkáló, reggeli tévéző a készülék bekapcsolása előtt is pontosan tudja, kit, kiket kap aznap reggel kedvenc csatornáján. A TV2 nyárig a Havas-Liptai párosban bízott, majd hónapokig a Jakupcsek-Csiszár duó vitte a műsort, eztán viszont felváltva dolgoznak.

Olvasóinkat megkérdeztük, kit szeretnek legjobban ebből a négyesből. A válaszadók 60 százaléka mogorván a "Közülük senkit" opcióra bökött, ugyanakkor csak négy százalék jelezte, hogy mind a négy műsorvezetőt imádja. A négyek közül Liptai Claudiát kedvelik legjobban az [origo] olvasói, hiszen közel 12 százalékkal nyert a háziversenyben. Havas Henrik épp hogy megelőzte Jakupcsek Gabriellát, a sor végén pedig Csiszár Jenő található, noha nem nagy a lemaradása. Hasonló szavazást tettünk ki az imént, pár napig a rovat oldalain az RTL-es műsorvezetőkre lehet voksolni.

Ön kit szeret nagyon reggel, álmosan?

1. Liptait 6 675 szavazat 11,7%
2. Havast 4 824 8,5%
3. Jakupcseket 4 743 8,3%
4. Csiszárt 3 776 6,6%
Mind a négyet 2 317 4,1%
Közülük senkit 34 530 60,7%


Összesen: 56 865 szavazat

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK