Hasselhoff elaludt interjú közben

2006.10.02. 11:02

A Baywatch és Knight Rider sorozatok sztárja, David Hasselhoff - legújabb különös húzásaként - elaludt egy tévéadás kellős közepén.

Mostanában szinte alig múlik el nap úgy, hogy ne hallanánk David Hasselhoffról a hírekben - és nagyobb részt különös viselkedése áll a középpontban. Volt egy furcsa balesete (borotválkozás közben összetörte a tükröt, majd a szilánkok elvágták a karját), aztán berúgva randalírozott egy reptéren, legújabban pedig állítólag lányáról jelentett öngyilkossági kísérletet a rendőrségnek, holott a lányt csak egy macska karmolta össze.

A színész most egy reggeli tévéshow-ban parádézott: először látványos flörtbe kezdett a GMTV műsorvezetőnőjével, Jenni Falconerrel, majd új dalához adott elő egy különös táncot, végül, amikor a reklámszünetre került sor, egyszerűen elaludt a fotelben. 

Sokan persze - Hasselhoff alkohol-problémái miatt - egyből úgy gondolták, hogy a színész megint berúgott, de saját állítása szerint csak a zaklatott időbeosztása, illetve az ide-oda utazgatás (az Amerika és Anglia közötti ingázás) miatt volt annyira fáradt, hogy a stúdióban elnyomta az álom. Ezt a műsor készítői is megerősítették azzal, hogy elmondták, nem éreztek alkoholszagot a színészen, így szerintük sem volt berúgva az adás idején.   

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK