Megvan a VIVA új arca

2006.10.31. 15:43

Közel 2500 jelentkező gondolta úgy, alkalmas a műsorvezetői posztra. A jelentkezők között ismert arcok is feltűntek, így Dopeman, kicsi Dope, Galambos Dorina, Mc Ducky, Milo, Tóth Gabi, Zimány Linda. Nézz képeket!

A többnapos válogatás húsz embernek kedvezett, akik végül bekerülhettek a Nagy vívás című műsorba, mely főműsoridőben volt látható október 2-tól a VIVA Televízió műsorán. Nem volt feltétel, hogy ismert ember legyen, mivel a zenetévé eddig is a nagyközönség számára ismeretlen embereket választott műsorvezetőnek.

"Zola egy heteken át tartó válogatás győztese. A felhívásunkra közel 2500-an jelentkeztek, akik közül 960-at hallgattunk meg kamera előtt. A húsz legjobbat szavaztuk be a műsorunkba, és innentől már a nézőink is nyomon követhették a jelöltek sorsát. Zola egy vagány srác, aki bármilyen helyzetben feltalálja magát. Nagyon vidám, és jó humora van. Karaokés bulikon már bizonyította, hogy szeret a középpontban lenni, és jó hangulatot kialakítani" - mondta róla Málnay B. Levente, a VIVA vezérigazgatója.

viva

Zolát rámenős és férfias jelenségnek tartják a csatornánál, így nyerhetett. November 18-19-én lesz a Nagy Vívás hétvége, melyben visszatekintenek a VJ-válogatás legjobb pillanataira - a hétvégét már az új ember vezeti. Ezek után hamarosan kezd majd a Hazai pálya és a Megálló című műsorokban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK