Ally McBeal politikussal kavar

2006.11.03. 8:58

Egy sorozatba kerül két nagy tévés színész: az Ally McBealt játszó Calista Flockhart és Az elnök embereiben látott Rob Lowe.

A korábban inkább csak szexbotrányairól híres Rob Lowe, úgy tűnik, mára megbízható tévészínésszé vált. Az elnök emberei-nek kommunikációs vezetője (majd még befolyásosabb politikusa), Sam Seaborn megformálása után most az ABC Brothers & Sisters című sorozatában kapott szerepet.

Az ominózus műsor egy kaliforniai család mindennapjait mutatja be - Flockhart már régóta szerepel benne, mint a család egyik tagja: egy sikeres rádiós, illetve tévés személyiség, aki azonban mindig apuci kislánya marad. Rob Lowe mint csábító tűnik fel a színen, így Flockharttal való románca erejéig lesz újra képernyőn - ami előreláthatólag hat epizódot jelent.

A szerepet egyébként direkt a színész számára írta a Brothers & Sisters egyik producere, Jon Robin Baitz, aki még Az elnök emberei kapcsán dolgozott együtt Lowe-val. Bár a szerződés egyelőre tényleg csak hat epizódra szól, Baitz reméli, hogy Lowe rendszeres szereplője lesz a sorozatnak, hiszen különleges színt tudna vinni a műsorba.

Lowe-t egyébként - a politikai sorozaton kívül - az RTL Klubon nemrég futott Dr. Vegas - A szerencsedoki című szériában is láthattuk, de folyamatosan dolgozik a nagyvászonra is: legutóbb a Thank You For Smoking-ban tűnt fel, és gyakorlatilag már kész van egy másik produkció is (az iraki háborút feldolgozó, Stir of Echos: The Dead Speak), amely 2007-ben kerül a mozikba. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK