Gáti Kati a hatodik évadban tűnik majd fel, egy vagy két epizódban kap szerepet. A fordulatos és pörgős 24 itthon főképp DVD-n terjed, de a Cool tévén a második évad fut éppen, szinkronizálva.

Gáti Kati a kanadai Montrealban született egy karmester apa és egy operaénekesnő anya lányaként. Számos magyar filmben játszott (Sose halunk meg, Mr. Universe, Senkiföldje, A napfény íze), de feltűnt tévésorozatban, a Patiká-ban is. Ennél nagyobb szám, hogy amerikai szerepeket is kap, így felbukkant a Vészhelyzet-ben, a 24-ben, és nemrégiben pont a Született feleségek stábjával forgatott. Most újra közelről láthatja, miképp menti meg Jack Bauer a várost, az országot, tán az egész világegyetemet.

"Már néhány nappal ezelőtt hívtak, de csak most erősítették meg: 1-2 hét múlva ismét mehetek az eddigi kedvenc munkámba, a 24-be forgatni! Jönnek az oroszok! :-) Ma beszéltem telefonon a sorozatbeli férjemmel, Nick Jamesonnal, ő már dolgozott a héten, és azt mondta, ez az évad még titkosabb lesz, mint eddig, és SEMMIT sem szabad elmondanunk... Akivel eddig beszéltem, mindenki mondta, hogy hiányoztam nekik és várnak már nagyon, és többen láttak is a Született feleségek-ben is! Szóval most várom, hogy megtudjam a konkrét dátumokat, amikor mehetek vissza forgatni. Egyelőre a hatodik évad 13. részéről van szó, és talán a 14-ről is. Ennél nagyobb karácsonyi ajándékot elképzelni sem tudok!" - írja blogján a művésznő.

Régóta várták-vártuk, és idén végre beteljesült: a 24 nyerte el a legjobb drámai sorozat díját - ezzel együtt a főszereplő, Kiefer Sutherland is elismerésben részesült. A Jack Bauer nehéz napját bemutató sorozatot - és Sutherlandet is - öt éve folyamatosan jelölik a díjra, de csak idén kapta meg. A hosszú várakozás után, a 24, az említett két kategória mellett még háromban aratott sikert - igaz, ebből kettő Creative Arts Emmy volt. Az augusztus végi díjátadón Jon Cassar kapott még egy díjat a reggel héttől nyolcig tartó epizód megrendezéséért.

A 24 első évadja még az m1-en futott, de nem találta meg a (fiatalos) célcsoportot a késői sávban. Az akciódús, pörgős, fordulatokkal teli sorozat itthon, jelenleg a Cool tévén megy, a második évad látható.