A neves énekest a népszerű brit szappanopera, a Coronation Street stábja kérte fel egy vendégszereplésre.

George Michaelt aligha kell bemutatni bárkinek is, és a Coronation Street is csak a magyar nézők számára lehet ismeretlen: Anglia leghosszabb ideje futó (1960-ban indult) szappanoperájáról van szó, melyet - úgy tűnik - még ma sem untak meg a tévénézők. Ezt bizonyítja az is, hogy a kifejezetten szappanoperákat díjazó, Inside Soap Awardson idén is elvitt vagy hat díjat.

A sorozat népes rajongótáborába - sok más sztár mellett - George Michael is beletartozik, így igencsak szívesen vette, amikor felajánlották neki a szereplés lehetőségét. A dolog egyébként igen hirtelen jött, hisz a Coronation Street stábja csak november 17-én találkozott az énekessel, annak manchesteri koncertje után.

Michael számára éppen a karácsonyi, speciális epizódban lenne egy kisebb szerep, de az énekes még nem tudta biztosra ígérni magát, jelenleg is zajló turnéja miatt. Mindenesetre nagyon szeretne részt venni a forgatáson, kijelentette, ezt anélkül is megteszi, hogy ő maga szerepelne a sorozatban - mindenképpen meglátogatja tehát újdonsült barátait a stúdióban.