Összeomlás szélén a Lost Kate-je

2006.11.21. 11:28

A Lostban Kate Austent játszó Evangeline Lilly bevallotta, a rá nehezedő nyomás miatt már majdnem kilépett a sikersorozatból.

A szökevény szerepébe bújt csinos sztárt éppen kötelező csinossága kergette szó szerint majdnem az őrületbe. Hogy a producerek előírására, páratlan alakját az egész sorozat folyamán megtartsa, a színésznő igen komoly diétát folytatott és napi háromórás edzést végzett. Ez olyannyira kimerítette őt, fizikailag és lelkileg egyaránt, hogy végül az idegösszeomlás szélére került.

A huszonhét éves szépség az America's Self magazinnak azt is elmondta, hogy az állandó nyomás miatt, szeretett volna kilépni a sorozatból. Saját bevallása szerint, fogalma sem volt, hogy mihez kezdjen, csak szeretett volna elfutni, minél messzebbre. "Sohasem akartam nagy filmsztár lenni. Mindig is csak egy olyan munkára vágytam, amit szeretek csinálni" - tette hozzá.

Lilly amúgy sem az a kimondott sztáralkat: tizennégy éves korától kezdve dolgozott gyermekvédelmi önkéntesként, majd diplomáciai tanulmányokat folytatott, és egy időben állítólag még a Fülöp-szigeteki őserdőkben is élt, egy kis kunyhóban, egy misszionárius csoporttal.

A színésznő ma már egyébként jobban van, elmondása szerint ezt annak köszönheti, hogy összejött egyik kollégájával, a Lost-ban a rocker Charlie-t játszó Dominic Monaghannel. Ennek eredményeképp újra megtalálta belső békéjét, és a rajongók nagy megkönnyebbülésére azt is elhatározta, hogy még egy ideig biztosan folytatja a Lost-ot.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK