Catherine Deneuve bizarr műtétje

2006.11.22. 8:47

A nagyszerű francia színésznő kés alá fekszik, hogy egy igencsak különös műtétet hajtasson végre magán - persze mindez csak a tévében történik.

Deneuve asszony a magyarul Kés/Alatt címet kapott Nip/Tuck egyik epizódjában tűnik fel, és valóban különös kéréssel fordul a miami plasztikai sebészekhez: frissen elhunyt férje hamvait szeretné a mellébe ültetni, hogy mindig szívéhez közel érezhesse hites urát. Mintha a valóságban is történt volna már ilyesmi, de a Kés/Alatt világától amúgy sem állnak távol az efféle morbid kalandok. 

A sorozat ugyanis a plasztikai sebészet sötét oldalát mutatja meg nekünk, alapvetően két, eltérő személyiségű baráton keresztül, akik közös praxist tartanak fenn. Míg sok, valódi plasztikai sebész felháborodott azon, hogy a sorozat előnytelen fényben tünteti fel őket, és a potenciális kuncsaftok kedvét elveszi a szépítő műtétektől, addig a nézőket valósággal a képernyőhöz láncolta a sorozat.

A nézettséget csak fokozhatja, hogy a műsor készítői sorra kevernek szokatlan helyzetbe - Deneuve-ön kívül - ismert sztárokat is. Alanis Morissette például rövid leszbikus kalandot élt át a csinos aneszteziológusnővel, Nicole Kidman pedig, amikor felkérték, állítólag azt mondta, kifejezetten csak úgy vállalta a szereplést, ha mindenféle ijesztő protézist viselhet a képernyőn.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK