Gandolfinit megverte egy kollégája

2006.11.23. 8:31

A Maffiózók sorozat főszereplője, James Gandolfini megsérült a forgatás alatt - túl jól sikerült egy verekedős jelenet.

Még az igen termetes James Gandolfininek is el tudta látni a baját a szintén nem kistermetű Steve Schirippa, aki Bobby Baccalát alakítja a sorozatban. A Maffiózók utolsó epizódjainak egyikében verekedett össze a két színész, persze csak a forgatókönyv utasítására.    

A jelenetet minél élethűbben szerették volna megcsinálni, ami sikerült is, tekintve, hogy a jelen lévő orvosok egyszer csak azt vették észre, hogy Gandolfini fejéből sugárban ömlik a vér. Kiderült, hogy a forgatás hevében Schirippa akkorát sózott társára, hogy annak felrepedt a feje.

Komolyabb sérülés szerencsére nem történt, a Tony Sopranót játszó színésznek csak borogatást írtak fel orvosai. A jelenlévők tanúsága szerint, Schirippa jobban megijedt, mint Gandolfini, amikor ráébredt, hogy mit művelt kollégájával.

Gandolfinivel egyébként a nyáron történt egy ennél keményebb baleset is: akkor robogójával száguldozott, és úgy ütközött össze egy autóval. Igaz, akkor sem lett komolyabb baja, de térdsérülése miatt így is el kellett halasztani a forgatást.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK