Az ABC válasza a 24-re: egy valós idejű romantikus sorozat, amely egy esküvő napját követi nyomon.

Az ABC nézői mostantól keddenként tekinthetik meg a Big Day című komédiasorozatot, amely valóban a Nagy Nap, vagyis egy esküvő előkészületeit, illetve magát az esküvőt mutatja be. A csavar a történetben az, hogy a 24-hez hasonlóan, ez a széria is valóságos időben játszódik, tehát fél órába tényleg félórányi történést sűrítenek bele a szereplők.

Bár a 24 bevallottan hatott a készítőkre (az ABC honlapjának sorozat-ismertetőjében is utal erre), a műsor egyik producere, Josh Goldman azonban nem győzi hangsúlyozni, hogy csak a szerkezetet vették át, a megközelítés és a téma teljesen más: "A szereplőknek itt nem egy atombombát kell hatástalanítaniuk, ők a saláta miatt aggódnak" - nyilatkozott.

Mert hát az csak természetes egy komédiasorozat esetében, hogy az esküvő nem mehet le simán, így időközben mindenféle váratlan bonyodalom adódik: az egyik rokon alkalmi ismerőse, egy sztriptíztáncosnő például mindenáron szeretne fellépni az esküvői vacsorán, de ez csak egy a sok, a szereplők számára kínos, a nézők számára pedig (jobb esetben) kacagtató jelenetből.

A mennyasszonyt (feleséget) egyébként Marla Sokoloff játssza, aki a szintén az ABC-n futó The Practice című sorozat bajkeverő recepciósaként vált ismertté. A vőlegény (férj) szerepébe bújt Josh Cooke-ot is láthattuk már egy-két, többé-kevésbé vicces sorozatban, például a Comitted-ben vagy a Four Kings-ben.