A mélyinterjú fogalma új értelmet nyert az ITV-nél: egy riporter valóban huszonnégy órában faggatja a sztárokat.

A dolog úgy néz ki, hogy a műsor állandó szereplőjét, az interjúkat készítő Jamie Campbellt, husszonnégy órára, ténylegesen összezárják egy szobába éppen aktuális alanyával. (Így, mondanunk sem kell, a műsor valószínűleg nem csak a meginterjúvolt sztár számára lesz fárasztó.)

A 24 Hours With... címet kapott műsor szerkezete teljesen új, hiszen ilyen sok ideig egyetlen hírességgel sem voltunk még együtt, legalábbis nem ilyen hagyományos formában, vagyis interjúhelyzetben. Persze voltak már olyanok, akik vállalkoztak a nyilvánosság előtt élésre több ideig is (pédául a valóságshow-k VIP-szekcióiban), de ott teljességgel informális szerepben tűntek fel.

Mint azt Layla Smith, az ITV reality-műsorokért felelős vezetője elmondta, a műsor így is teljesen eltér a hagyományos interjúformáktól, hiszen itt korántsem a csillogásé a főszerep, inkább az a cél, hogy a sztár köznapi, emberi arcát mutassák be a nézőknek. Ezt hivatott előhívni az egész napos összezárás: az interjúalanyok hamarabb elfáradnak, mint hogy képesek legyenek végig az előírt szerepnek megfelelően viselkedni.

A műsornak már volt egy sikeres pilot része, vagyis előreláthatólag tetszeni fog a nézőknek: így egy pár részt már le is forgattak, a kész filmek jövő év elején kerülnek adásba - természetesen nem az egész napot adják le, csak a legérdekesebb jeleneteket. Arról nincsenek értesüléseink, hogy mely hírességek vállalták a megmérettetést.