Salma Hayek orvosi sorozatot indít

2006.12.06. 8:40

Salma Hayek a Betty, a csúnya lány amerikai változatának elkészítése után most egy orvosi sorozatnál látja el a produceri teendőket. 

A sorozathoz a Fox rendelt egy forgatókönyvet, Hayek Ventanarosa nevű produkciós cégétől. A mexikói színésznőnek ez a második televíziós vállalkozása, miután ősszel beindította az Ugly Betty-t, vagyis a Betty, a csúnya lány amerikai változatát, ami, kissé talán meglepő módon, de sikeresnek bizonyult.

Hayek kisasszony most a szappanoperáról egy nem kevésbé lerágott műfajra, az orvosi sorozatra nyergel át. Ez azonban tartogathat számunkra egy kis meglepetést, hisz a történetet tekintve, valamelyest újdonság, hogy a sorozat nem csupán a kórházban játszódik, hanem az egyetemre való felvételtől, illetve a campusba való beköltözéstől kezdve, folyamatosan nyomon követi a leendő orvosok életét.

A sorozat színvonalas kivitelezésére pedig garancia lehet, hogy az alkotócsapat nem kisebb orvosi szakértőt tudhat maga mögött, mint Joe Sachs, aki a Vészhelyzet-et kezdettől fogva felügyeli. Ráadásul a Ventanarosa is eléggé érti már a dolgát, hiszen amellett, hogy megcsinálta a Betty-t, számos nagyfilm is kötődik hozzá, például a Frida Kahlo életét feldolgozó Frida, vagy Hayek első rendezése, a The Maldonado Miracle.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK